Erzsébetváros Nagykörúton belül, Bulinegyed, Ligetváros, Erzsébetváros Nagykörúton kívül

Eladó lakások Budapest 7. kerület

Eladó Garázs Erzsébetváros (Nagykörúton belül)

Budapest VII. kerület, Erzsébetváros (Nagykörúton belül)
Eladó Garázs
Nyár utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:8.500.000 Ft
  • Lakóterület:13 m2
  • Emelet:3. emelet
  • Épület szintjei:7 szintes
  • Hivatkozási szám:E-VII-35-334-1
  • Érdeklődni:+36-20-852-8399

Leírás, további információkAzonosító: E-VII-35-334-1

Ez a kiváló lehetőség a VII. kerületben található a Belső-Erzsébetvárosban, csak pár percre az Urániától. 2005-ben épült parkolóházban eladók 13nm-es beállóhelyek, saját részre vagy befektetésre. A behajtás a Nagy Diófa utcából történik, míg a kihajtás a Nyár utcára irányul. A biztonsági szolgálat 0-24 órában üzemel, és a proxy-s bejutás is biztosított. Ideális megoldás a városi parkolási problémákra. Kényelmes, és gyorsan megközelíthető, így sosem kell keresgélnie parkolóhelyet kocsijának. Korszerű technológia garantálja a biztonságot, az elektromos kapu távirányítóval működik Jelenleg is bérlésre kiadva, így akár azonnal hozhat bevételt.Könnyen parkolható a földszíntről van a bejutás.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget a biztonságos parkolással a  belvárosban.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8399

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/265


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.